Almere Benefiet Cup 2014
Voor het eerst dit jaar organiseren het Almeersch Hippisch Centrum, Manege Belle Epoque (Rsv Almere) en Manege pampushout een 3 daagse KNHS benefiet wedstrijd.
Alle KNHS startpashouders kunnen zich binnenkort hiervoor inschrijven.
Dit jaar steunen wij de Alpe d’HuZes die zal plaatsvinden op 5 juni 2014.   Dit is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal 6 keer aan toe beklommen.   Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek betreffende kanker onder alle mogelijke vormen, opdat mensen Goed, Gelukkig en Gezond kunnen leven met kanker, en voorts alles wat daarmede in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt en daartoe bevorderlijk kan zijn.
De gehele opbrengst van onze 3 daagse benefiet wedstrijd gaat naar deze stichting!
Vrijdag 30 mei word de eerste selectie wedstrijd gereden bij het Almeersch Hippisch Centrum.
Zaterdag 31 mei de tweede selectie wedstrijd bij Manege Pampushout.   Zondag 1 juni gaan de beste combinaties tegen elkaar strijden in de Finale bij Manege Belle Epoque (Rsv Almere).   Ook is het mogelijk om op zondag een KNHS proef te rijden als je niet in de Finale zit. Dit is een aparte rubriek alleen voor winstpunten. (Alleen paarden)
In alle proeven tijdens de 3 daagse benefiet wedstrijd kunnen winstpunten gereden worden die geregistreerd worden bij de KNHS.
De rubrieken B t/m ZZ-licht voor paarden worden uitgeschreven.   Pony’s mogen wel starten voor winstpunten maar doen niet mee in de selecties/finale en voor de Cup.
Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen en zullen binnenkort met een uitgebreide info en reglement komen.
Zet deze fantastische en unieke wedstrijd vast in de agenda!!
Tot dan!!
RV Almeersche Ruiters
RSV Almere
RV Pampushout