Bickel

Bickel haar echte naam is Kristieni. Zij is geboren op 5 mei 1992.

Bravertje

Bravertje is een donkere vosruin harddraver en is geboren op 19 mei 2000 in Starnmeer. Zijn echte naam is Sunray Starlake.

Brunet

Brunet is een Welsch pony. Haar stamboom naam is Winalda Hiem’s Rosalinda. Ze is geboren op 30 maart 1997 in Wynaldum (Friesland). Brunet is samen naar de manege gekomen met Sara. Sara is nu een pension pony. Brunet is een manege pony.

Ceroniek

Corazon

Carozon is een ruin 1.54 m groot. Hij is in 1997 geboren. Carazon is een harddraver.

Daisy

Daisy is een vosmerrie. Zij is in 2008 bij ons komen wonen.

Darwin

Darwin zijn echte naam is Nixon M. Hij is geboren op 5 april 1995. Zijn ouders zijn Darwin x Apollonius.

Daylight

Daylight is op 15 april 2007 bij ons op de manege geboren. Zijn moeder is Roxy. Daylight is nog erg jong dus word heel langzaam opgeleid als manegepaard.

De Hummer

De Hummer zijn echte naam is Ramjak. Hij is geboren op 15 juli 1998.

Doefie

Doefie zijn echte naam is Derkacz. Doefie is een pools paard van het ras Slaska. Hij is geboren op 19 december 2001.

Doutzen

Doutzen is een friese merrie en is geboren op 17 april 2001 in Appelscha. Haar echte naam is Karin. Wij hebben haar Doutzen genoemd vanwege haar friese schoonheid.

Dribbeltje

Dribbeltje is een lieve shetlander merrie. Zij loopt in de manege lessen en is gek op kinderen.

Dunky

Tekst volgt

Fleck

Fleck is geboren op 7 maart 1994 in Grotengast. Haar ouders zijn Graaf Wouter x Renovo. Fleck haar echte naam is Marisca. Ze heeft haar naam te danken aan de grote witte vlek onder haar buik.

Floris

Floris is een bruine ruin en is een Welsh Pony. Hij is op 23 februari 1995 geboren. Zijn echte naam is Hilsthoeve’s Gladiator.

Foxy Lady

Foxy Lady is een wat oudere chique dame. Zij is geboren op 26 juli 1980. Haar echte naam is Wendie. In haar jongere jaren heeft zij zelfs Z dressuur gelopen.

Hiawatha

Tekst volgt

Hilmar

Hilmar is een fjorden merrie met stamboekpapieren. Zij is geboren op 6 mei 1987. Hilmar is een model fjord. Zij heeft maarliefst 4 jaar achter elkaar een eerste premie gehaald op de exterieur keuringen.

Irokez

Tekst volgt

Isabel

Isabel haar echte naam is Isabella v. st. de veenhoeve. Zij is een merrie en is geboren op 30 april 1994 in Peize. Zij is opgenomen in het Nederlands Shetland Pony Stamboek.

Ivy

Ivy is is een super lieve haflinger ruin. Hij is geboren op 31 mei 1993. Ivy staat al heel wat jaren op de manege en is sinds juli 2010 manege paard geworden.

Jelle

Jelle is een zwarte ruin van ongeveer 1.60 hoog. Jelle is vanaf de zomer 2003 bij ons komen wonen. Hij is een kruising tussen een fries paard en een merens.

Jersey

Jersey is een bruin KWPN paard en is geboren op 26 augustus 1991. Zijn vader is Bustron. Jersey was het eerste paard van Kim en Esmée.

Jolly

Jolly is een gelders paard. Hij is gekomen als pensionpaard en woont nu alweer een lange tijd als manegepaard bij ons.

Jose

Jose is geboren op 6 april 1991 in Hengelo. Zij is in oktober 2006 bij ons komen wonen nadat haar eigenaresse overging naar een paard.

Koppie

Koppie is een welsh cob. Zijn echte naam is Marshall en is geboren op 6 mei 1990.

Legaat

Legaat is een bruine ruin en is geboren op 23 mei 1993. Zijn echte naam is Legaal.

Little Princess

Tekst volgt

Maud

Maud is een vosruin. Hij is ingeschreven bij het welsh pony stamboek. Hij is geboren op 16 mei 1993 in Landsmeer. Zijn echte naam is Look. Hij heeft zijn naam te danken aan de Idols finale in seizoen 2002/2003.

Micky

Helaas weten we heel weinig van Micky. Het een is vosruin en we vermoeden dat het een welsh pony is.

Mirage

Mirage is een KWPN ruin. Hij is geboren op 26 april 1999. Zijn stamboom naam is Syndicaat. Mirage is bij ons gekomen als een pension paard. Nu is hij een manege paard en wij zijn erg blij met hem.

Norbert

Norbert is een fjorden ruin en is geboren op 6 mei 1993 in Tolbert. Hij is als pensionpaard gekomen en is later manege paard geworden. Norbert is een halfbroer van Olav.

Olano

Olano is geboren op 1 januari 1996. Olano is gekomen als pensionpaard en is nu al een ruime tijd manege paard bij ons.

Olav

Olav is een fjordenruin en is geboren op 12 mei 1993 in Siegerswoude. Zijn echte naam is Nick.

Peevee

Peevee heeft bij zijn vorige baas veel voor de kar gelopen. Als manege paard doet hij ook ontzettend goed zijn best. Bij zijn vorige baas heette hij Plat Voet. Vandaar hebben wij hem PeeVee genoemd.

Pluto

Pluto is een bonte shetlander. Het is een ruin en is geboren op 27-05-2000 in Heesselt. Hij is opgenomen in het Nederlands Shetland Pony Stamboek. Zijn volledige naam is Pluto v Heesselt.

Rakker

Rakker is sinds augustus 2010 bij ons komen wonen samen met Legaat. Zij is geboren op 1 januari 1995.

Ringo

Ringo is een bruine ruin. Helaas weten we weinig van hem.

Scooby Doo

Scooby Doo is een fjorden merrie. Zij is geboren op 15 juni 1996. Haar echte naam is Raggfinn. Zij heeft haar naam te danken aan de Scooby Doo touwtjes rage.

Sem

Sem is een bruine ruin. Zijn echte naam is Norbert. Hij is geboren in 1998. Sem was eerst een pensionpaard. Nu is hij een manege paard en wij zijn erg blij met hem.

Sven

Sven is een fjorden ruin en geboren in België. Hij staat ingeschreven bij het Belgisch Fjorden Stamboek. Hij is geboren op 15 mei 2000. Zijn echte naam is Barius de la Lienne. Sven heeft zijn naam te danken aan de prestaties van Sven Kramer.

Whistler

Tekst volgt nog

Winston

Winston is een halfinger ruin. Hij is geboren op 25 mei 1993 in Zuid Beijerland. Zijn officiële naam is Winston van Aarle.

Woetina

Woetina is een KWPN merrie. Zij is geboren op 18 april 2003 in Veghel. Haar afstamming is Gribaldi x Inspecteur. Woetina is bij haar vorige eigenaar een fok merrie geweest. En dat is ook te zien aan haar goede afstamming. Nu is ze bij ons een manege paard.

x

x

x

Zingaro

Zingaro is geboren in 1993 in Wales. Zijn vader heet Derwen Duke of York. Zingaro is geboren op de stoeterij van Harris & Sons in Matwshen. Zijn echte naam is Rhystyd Duke en kwam in 1994 naar Nederland.