Brunet

Brunet is een Welsch pony. Haar stamboom naam is Winalda Hiem’s Rosalinda. Ze is geboren op 30 maart 1997 in Wynaldum (Friesland). Brunet is samen naar de manege gekomen met Sara. Sara is nu een pension pony. Brunet is een manege pony.

Daisy

Daisy is een vosmerrie. Zij is in 2008 bij ons komen wonen.

Daylight

Daylight is op 15 april 2007 bij ons op de manege geboren. Zijn moeder is Roxy. Daylight is nog erg jong dus word heel langzaam opgeleid als manegepaard.

Dribbeltje

Dribbeltje is een lieve shetlander merrie. Zij loopt in de manege lessen en is gek op kinderen.

Dunky

Tekst volgt

Floris

Floris is een bruine ruin en is een Welsh Pony. Hij is op 23 februari 1995 geboren. Zijn echte naam is Hilsthoeve’s Gladiator.

Hilmar

Hilmar is een fjorden merrie met stamboekpapieren. Zij is geboren op 6 mei 1987. Hilmar is een model fjord. Zij heeft maarliefst 4 jaar achter elkaar een eerste premie gehaald op de exterieur keuringen.

Isabel

Isabel haar echte naam is Isabella v. st. de veenhoeve. Zij is een merrie en is geboren op 30 april 1994 in Peize. Zij is opgenomen in het Nederlands Shetland Pony Stamboek.

Ivy

Ivy is is een super lieve haflinger ruin. Hij is geboren op 31 mei 1993. Ivy staat al heel wat jaren op de manege en is sinds juli 2010 manege paard geworden.

Jose

Jose is geboren op 6 april 1991 in Hengelo. Zij is in oktober 2006 bij ons komen wonen nadat haar eigenaresse overging naar een paard.

Little Princess

Tekst volgt

Maud

Maud is een vosruin. Hij is ingeschreven bij het welsh pony stamboek. Hij is geboren op 16 mei 1993 in Landsmeer. Zijn echte naam is Look. Hij heeft zijn naam te danken aan de Idols finale in seizoen 2002/2003.

Micky

Helaas weten we heel weinig van Micky. Het een is vosruin en we vermoeden dat het een welsh pony is.

Norbert

Norbert is een fjorden ruin en is geboren op 6 mei 1993 in Tolbert. Hij is als pensionpaard gekomen en is later manege paard geworden. Norbert is een halfbroer van Olav.

Olav

Olav is een fjordenruin en is geboren op 12 mei 1993 in Siegerswoude. Zijn echte naam is Nick.

Pluto

Pluto is een bonte shetlander. Het is een ruin en is geboren op 27-05-2000 in Heesselt. Hij is opgenomen in het Nederlands Shetland Pony Stamboek. Zijn volledige naam is Pluto v Heesselt.

Rakker

Rakker is sinds augustus 2010 bij ons komen wonen samen met Legaat. Zij is geboren op 1 januari 1995.

Scooby Doo

Scooby Doo is een fjorden merrie. Zij is geboren op 15 juni 1996. Haar echte naam is Raggfinn. Zij heeft haar naam te danken aan de Scooby Doo touwtjes rage.

Sven

Sven is een fjorden ruin en geboren in België. Hij staat ingeschreven bij het Belgisch Fjorden Stamboek. Hij is geboren op 15 mei 2000. Zijn echte naam is Barius de la Lienne. Sven heeft zijn naam te danken aan de prestaties van Sven Kramer.

Winston

Winston is een halfinger ruin. Hij is geboren op 25 mei 1993 in Zuid Beijerland. Zijn officiële naam is Winston van Aarle.

Zingaro

Zingaro is geboren in 1993 in Wales. Zijn vader heet Derwen Duke of York. Zingaro is geboren op de stoeterij van Harris & Sons in Matwshen. Zijn echte naam is Rhystyd Duke en kwam in 1994 naar Nederland.